Igångsättardag 3/9-10

2010 hade vi Igångsättardagen på hösten i stället för på våren, närmare bestämt den 3 september. Vi var på Karl Johans församlingshem vilket var en fantastiskt fin lokal. Fritsch & Co med David och Charlotta Fritsch i spetsen som guidade oss genom dagen. Båda är Gestaltpedagoger och gav oss en upplevelse av vad medveten närvaro är och varför den är viktig för våra relationer med oss själva och varandra. Även i år var det många igångsättare som tagit ledigt från jobbet för att vara med. Dessa fantastiska kvinnor och män var i slutet av dagen rörande överens om att vi haft ytterligare en fantastisk dag med och för igångsättare på Solkatten.

Liknande inlägg:

  • Finns inga liknande inlägg.
Detta inlägg är publicerat i Allmänt. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.