Diplomerad Samtalspedagog

Utbildningen riktar sig till dig som vill arbeta som samtalspedagog eller till dig som vill använda kunskapen i ditt nuvarande yrke. Som samtalspedagog kan du arbeta med samtal som metod för personlig utveckling, individuellt och i grupp. Samtalspedagogik används ofta som kompletterande kompetens i många yrken t ex lärare, ledare, personalansvariga eller hälso- och sjukvårdspersonal. Efter godkänd utbildning ska du kunna arbeta som samtalspedagog och hjälpa människor till medvetenhet och egen utveckling genom att ha ett konstruktivt förhållningssätt till förändringsprocesser och kunna hålla utvecklande samtal med en klient.

 

www.samtalspedagogik.se

 

 

Liknande inlägg:

  • Finns inga liknande inlägg.
Detta inlägg är publicerat i Allmänt. Bokmärk permalink. Stängt för kommentarer och trackbacks.