Sommarnyhetsbrev 2017

Solkattens Sommarnyhetsbrev

Vi tackar Agneta Lyrhagen för sitt goda jobb med Självhjälpshuset Solkatten. Sedan april har tre nya eldsjälar tagit över rodret som verksamhetsansvariga. Annette Wahlgren, med mångårig erfarenhet av arbeta med barn, ungdomar och vuxna,  i och utanför skolan. Carola Lindbom, lärare och specialpedagog i Lerums kommun och Gun Johansson, socionom med 15 års erfarenhet som skolkurator. Sedan maj jobbar även Fredrik Moback här, journalist och fritidsledare med många år inom den branschen.

Om Öppna Självhjälpsgrupper
Öppna Självhjälpsgrupper innebär att man kan prova på en gång eller flera. Det kan vara olika deltagare eller samma varje gång. Anledningen att vi startat de öppna självhjälps- grupperna är att många står i kö till våra grupper och vi vill ge dem chansen att prova på. Grupperna finns med och utan tema.

Bokade datum för Öppna Självhjälpsgrupper utan tema
Tisdag 11/7 kl. 15.00-17.30
Onsdag 9/8 kl.13:00-15:30
Onsdag 23/8 kl.17:00-19:30

Bokade datum för Öppna Självhjälpsgrupper med tema
Onsdag 5/7 kl. 17.30-20.00 Öppen  Självhjälpsgrupp med tema Kärlek & Relationer. OBS! FULLBOKAD!
Måndag 10/7 kl. 17.30-20.00 Öppen  Självhjälpsgrupp med tema Kärlek & Relationer
OBS! Endast 5 platser kvar!

Bokade datum för föreläsningar
Onsdag  6/9 kl. 17:00-19:00 Föreläsning om oro och stress/Mindfulnessträning

Facebook och twitter
Håll gärna utkik på Facebook, där du kan klicka “Gilla”. Via våra länkar på Facebook kan du också anmäla dig till våra cirklar och hålla utkik efter nya datum. Här hittar du vår FB-sida: https://www.facebook.com/SjalvhjalpshusetSolkatten/ Vi finns numera även på twitter. Där heter vi @Solkatten52. Kika gärna där efter våra nya cirklar.

Möjlighet att prenumerera
Vill du fortsättningsvis ha Självhjälpshuset Solkattens nyhetsbrev? Du får det från och med nu. Om du inte vill ha det, svara bara på mejlet med ett Nej tack i ämnesraden.

Gun, Annette, Carola och Fredrik önskar dig en härlig sommar
och vi ser fram emot att träffa dig på Solkatten snart!

Liknande inlägg:

  • Finns inga liknande inlägg.
Detta inlägg är publicerat i Tidigare nyhetsbrev. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.