Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Öppen grupp Kärlek & Rädslor

januari 16 kl. 18:00 - 20:30

10kr

Varmt välkommen till en öppen självhjälpsgrupp med temat ”Kärlek och Rädsla” onsdag 16 Januari kl.18:00-20:30 på Solkatten.

Vi behöver varandra, är beroende av varandra och våra relationer. Speciellt de som är viktiga, de som är nära. Och speciellt intima relationer, parrelationer. Men det är svårt ibland. Det är utmanande och svårt att relatera ibland, att kommunicera var vi är, uttrycka oss om vad vi känner och tänker. Så att vi kan fortsätta att uppleva och känna kärlek i relationen, få den att flöda och trivas!
Vi känner motstånd och når inte varandra. Vi är kanske rädda för att bli avvisade, obekräftade eller kanske negativt bekräftade. Eller vi tänker på den andre, är rädd för att såra, irritera eller vara besvärlig. Vi är rädda för att förlora hela relationen.
Så vi är tysta eller pratar runt och förbi varandra, hamnar i konflikter, grälar, pratar om hur den andre är ”fel”. Vi kan i värsta fall bli destruktivt medberoende, hamna i förakt eller respektlöshet.

Välkomna till denna öppna grupp för att samtala om detta och hur det är för dig! Det finns alltid en av Solkattens igångsättare på plats på våra öppna grupper. Denna gång är det Curt som håller i det..

OBSERVERA!
De första tio som har mejlat solkatten@sjalvhjalp.com får en plats. För dig som inte har tillgång till mejl så går det också att ringa 031-42 32 26. Vi behöver veta vad du anmäler dig till, ditt namn, mejl och telefon.

Att delta i självhjälpsgrupp är gratis, men för alla som kan uppskattar vi ett bidrag på 10:- varje gång för fika/lokal mm. Du kan betala kontant eller till Swish.

Vi använder “Rundan”, när vi delar det som finns inom oss. Rundan är en metod för att kunna mötas från hjärtat på ett annat sätt än det vi oftast är vana vid. Där får vi t.ex. tala till punkt, utan att bli avbrutna och få ovälkomna råd, eller att någon annan helt tar över och börjar prata om sig själv. Vi delar på samtalsutrymmet och får träna oss i att tala i jag-form istället för den man-form, som gör att vi distanserar oss från de tankar och känslor som finns inom oss.

Läs mer om våra öppna självhjälpsgrupper på www.sjalvhjalp.com

Varmt välkommen till Självhjälpshuset Solkatten på Majorsgatan 8, en tvärgata till Linnégatan.

Annette & Tony

Liknande inlägg:

  • Finns inga liknande inlägg.

Detaljer

Datum:
januari 16
Tid:
18:00 - 20:30
Pris:
10kr

Arrangör

Självhjälpshuset Solkatten
Telefon:
031-423226
E-post:
solkatten@sjalvhjalp.com

Plats

Självhjälpshuset Solkatten
Majorsgatan 8
Göteborg, 41668 Sverige
+ Google Map
Telefon:
031-423226

Liknande inlägg:

  • Finns inga liknande inlägg.