Familjekonstellationer

Möten i hjärtat med plats för hela dig

Familjekonstellationer

Har du problem i dina relationer på jobbet, hemma eller bland vännerna? Då kan familjekonstellationer vara ett sätt att skapa försoning och läkning. Nu finns det möjlighet att ta del av metoden som klient eller representant.

Vi formas inte bara av det vi upplever i våra egna liv, utan också av händelser som har påverkat övriga medlemmar i vår ursprungsfamilj. Viktiga händelser som tidig död, krig, medlemmar av familjen som av någon anledning har blivit utstött , missfall eller abort kan påverka och binda oss i omedvetna mönster och begränsningar. Det är bakgrunden till familjekonstellationer, en systemisk utvecklingsmetod som synliggör den dolda dynamiken mellan människor. Metoden som har skapats av den tyske psykoterapeuten Bert Hellinger under mer än 25 år, är en kombination av flera olika terapeutiska former bland annat gestaltterapi och familjeterapi.

I workshopen kan du delta som klient och sätta upp din egen konstellation. Du kan också vara med som medverkande representant och få möjlighet att uppleva hur andra känner och reagerar något som berikar och ger perspektiv på ditt eget liv. Låter det här intressant? Det är det.

För mer information kontakta:

Ewa-Lis Hörne, mobil: 0709 36 04 02
E-post:elhorne@gmail.com
Caroline Wingolf, mobil: 0705 42 52 42
E-post:cwingolf@hotmail.com

Ladda gärna ner vår broschyr Familjekonstellationer

Liknande inlägg:

  • Finns inga liknande inlägg.