19 mars 2020 – Positiva nyheter i Corona tider

Du är inte ensam

Positiva nyheter i Corona tider

Positiva nyheter från Självhjälpshuset Solkatten i dessa Corona-tider! 
Vill du möta och dela med andra via nätet? I så fall löser vi på Solkatten det också!

Hej fina medmänniska!
Vi är väldigt glada att du har hittat till oss på Självhjälpshuset Solkatten. 
Vi vill i dessa Corona tider meddela dig hur vi för tillfället planerar med vår verksamhet. Att skapa möjligheter för människor att kunna mötas i trygga sammanhang och dela det som finns inom oss är vårt uppdrag, ett uppdrag som kanske i detta läge är viktigare än någonsin. Vi passar därför på att slå ett extra slag för en del i vår verksamhet som vi håller på att utveckla och det är att ge människor möjligheten att mötas också på nätet. Vi kallar det för Solkatten Självhjälp Online, ett projekt som sakta men säkert börjat ta form. Vi vill nu göra vad vi kan för att du och din grupp ska kunna fortsätta att mötas, även om ni kanske just nu väljer att inte göra det i våra fysiska lokaler. Om du/ni som grupp skulle vara intresserade av att prova det så ber vi dig att kontakta oss på solkatten@sjalvhjalp.com

Vi planerar också att starta en grupp på nätet med just tema “Corona”, för vi tror att det finns många av oss som behöver få dela vad vi tänker och känner kring det rådande läget. Om du skulle vara intresserad av en plats i en sådan grupp är du varmt välkommen att anmäla ditt intresse för det via den här länken: 

https://www.eventonline.se/anmalan.php?eid=9615&key=092

I övrigt vill vi meddela att vi håller oss till de direktiv som kommer från Folkhälsomyndigheten.

Välkommen till Solkatten!

Med vänliga hälsningar

Annette Wahlgren, Alexander Eriksson & Saga Isetorp

Självhjälpshuset Solkatten
Majorsgatan 8
413 08 Göteborg

Mail: solkatten@sjalvhjalp.com
Telefon: 031- 42 32 26

Liknande inlägg:

  • Finns inga liknande inlägg.